Songwriter Performance

Songwriter Performance

Känner du till att de bästa låtskrivarutbildningarna ligger i Örnsköldsvik? Musikmakarna startade för ungefär 20 år sedan och är idag världsledande inom sitt område. Med gästföreläsare som Max Martin, Anders Bagge, Shellback m.fl. och med branschens största musikförlag som partners är utbildningen unik. Huvudman för Musikmakarna är Mellansels folkhögskola.

På Mellansels folkhögskola får du möjlighet att utvecklas som låtskrivare, musiker och artist. Låtskrivardelen sker i samarbete med Musikmakarna. Här har du möjlighet att utveckla dig med de allra bästa tänkbara förutsättningar. En del projekt sker med eleverna på de andra låtskrivarutbildningarna.

På Songwriter Performance har du även möjlighet att utveckla ditt musikaliska uttryck. Mellansels Folkhögskola har länge bedrivit musikundervisning av högsta klass, här erbjuds du sånglektioner, instrumentundervisning mm för att komplettera ditt produktionsarbete och din låtskrivartalang.

Sverige är idag en av de ledande länderna på popmusik, artisteri, låtskrivande och musicerande. Allt talar för fortsatt framgång. Vill du också bli en del av det?

Ansökning: senast 15 april, du behöver inte betala in någon bekräftelseavgift. Du skickar in ett arbetsprov med en låt som du skrivit, producerat samt musicerat på ditt huvudinstrument till music@mfhs.se senast 30 april. Vi kontaktar dig om du är aktuell och du blir kallad till en intervju. Du bekräftar att du kommer till den med en bekräftelseavgift.