Boende alternativ

Våra elevboende

Det finns möjlighet att hyra rum på skolan och de olika husen ligger i nära anslutning till skollokalerna. Varje hus har ett gemensamt rum med tv och pentry och två av husen har kök i källarplan. Rummen är i varierande storlekar men alla är utrustade med säng och sängbord, skrivbord och stol, garderob, bokhylla, fåtölj, lampor och spegel.

Att bo på skolan innebär helpension (frukost, förmiddagsfika, lunch, middag och kvällsfika) på vardagar. Kontakta husmor vid specialkoster/allergier om hur vi kan servera mat som passar dig.

Att bo tillsammans på folkhögskola brukar vara en fin upplevelse för de flesta. Den gemenskap det ger kan bli ett minne för livet. I det hus man bor hjälper man, tillsammans åt, med sysslor som städning och disk.

Vi har tre olika alternativ på prisnivåer

Alternativ A
Du har eget rum med toalett och dusch. Mat ingår på vardagar.
Kostnaden faktureras inför varje period.

Alternativ B
Du har eget rum med egen toalett och dusch, åtkomligt via korridoren. Mat ingår på vardagar.
Kostnaden faktureras inför varje period.

Alternativ C
Du har ett eget rum men delar toalett och dusch med 2-3 st andra studerande. Mat ingår på vardagar.
Kostnaden faktureras inför varje period.

Funktionsnedsättning

För att bo på elevhemmet ska du klara eget boende, endera själv eller med hjälp från våra elevassistenter. Om du har en funktionsnedsättning och behöver hjälp på fritiden eller i boendet, ska du söka det stöd du behöver genom din hemkommun. Våra elevassistenter hjälper dig sedan så att hela din vistelse hos oss blir trivsam för dig, både i skolan och på elevhemmet. Mer information finns via länken Mer information. Du kan även kontakta vår socionom för mer information.